Bed & Breakfast De Zulthe bevindt zich in het prachtige Drenthe. In deze natuurrijke provincie ervaart u de rust, de ruimte en vooral ook de schone lucht. Mooie natuurgebieden zijn: De Onlanden, het Fochterloërveen en het Noordscheveld, allemaal in de Kop van Drenthe. In deze Driehoek tussen Groningen en Assen vindt u ook interessante musea. Het Drents museum in Assen, museum de Buitenplaats in Eelde en het gevangenismuseum in Veenhuizen, een koloniedorp met bijzondere geschiedenis, zijn allemaal zeker een bezoek waard.

In Drenthe vindt u verschillende landschappen, zoals meanderende beekjes, uitgestrekte essen aan de rand van de dorpjes, heidevelden en bossen. Drenthe is ook bekend om de hunebedden. De meest noordelijke vindt u in Steenbergen en de grootste bij Borger is wel 23 meter lang.

Houdt u van wandelen of fietsen? Drenthe heeft vele kilometers prachtige fietspaden en verrassende wandelroutes. Een Bed & Breakfast in Drenthe is een prachtig punt om te beginnen met het ontdekken van de provincie. Bekijk hier gemakkelijk de beschikbaarheid van Bed & Breakfast de Zulthe.

Naast de prachtige omgeving in Drenthe, kunt u ook van Roden genieten. Roden is een gezellig brinkdorp met veel leuke winkels, restaurants en eethuisjes. In havezate Mensinge is een uniek te bezichtigen museum, dit is de meest authentieke historische havezate van Nederland. Op het bijbehorende landgoed kunt u heerlijk wandelen.
Verder verdient het Scheepstrakabinet aandacht. Hier is onder andere een tentoonstelling ingericht over Hendericus Scheepstra, de bedenker en schrijver van de boeken over Ot en Sien. In Roden vind u ook Museum Kinderwereld, een leuke belevenis voor jong en oud in het centrum van Roden. Aan de Brink staat de Romanogotische Catharinakerk uit de dertiende eeuw. Vooral het Hinszorgel in deze kerk is bijzonder.