Boek en broodje
Wat is een mooiere locatie voor een boekbespreking dan bij De Zulthe, het voormalig woonhuis van Vasalis? Dit arrangement bestaat uit een heerlijk ontbijt in “de keuken van Vasalis” ofwel in de sfeervol ingerichte ontbijtkamer. Er is ruim de gelegenheid om na het ontbijt onder het genot van een kop koffie een boekbespreking te houden. Het arrangement is beschikbaar van maandag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 13:00 uur. Bij 6 personen is de prijs € 30,00 per persoon. Elk persoon extra betaalt € 20,00. De boekbespreking is mogelijk met maximaal 10 personen.

Hunebedden

Drenthepad arrangement
Het Drenthepad is het op één na langste streekpad van Nederland met een lengte van 324 kilometer. Een deel van deze wandelroute kan gecombineerd worden met een overnachting inclusief ontbijt in De Zulthe. Op verzoek is vervoer mogelijk voor één dagtraject in de ochtend.

Bij aankomst in De Zulthe krijgt u een kop koffie of thee met een plak Drentse bol. In de avond wordt er een warme maaltijd voor u geserveerd. Op basis van 2 personen is het tarief per kamer €57,00 per persoon. Verlenging per nacht is mogelijk voor €45,00 per persoon. Het Drenthepad-arrangement dient minimaal twee dagen van tevoren geboekt te worden.

“Langzaam Leven” arrangement
Dit arrangement is speciaal voor de Vasalis liefhebber en iedereen die wel eens droomt van “langzaam leven” Bij dit arrangement komt u aan op vrijdag na 15:00 uur en ontvangt u een kop koffie of thee. Er zijn 2 overnachtingen inbegrepen, met ontbijt mogelijk tot 15:00 uur. De verblijfsduur is mogelijk tot zondagmiddag 17:00 uur. Het “langzaam leven” arrangement is geldig voor elk weekend in de maanden oktober tot en met maart voor €75,00 per persoon op basis van 2 personen per kamer.

“Koffie in de keuken bij Vasalis”

Dit arrangement is nog in de maak.